28/8

De senaste veckorna har verkligen gått i flitens tecken, mycket på jobbet och här hemma och så har det tränats flitigt med hundarna. Ines och jag har tränat rally nästan varje dag och så har vi hunnit med ett och annat spår.

Idag har vi varit på viltspårsdag i Bro. Manuela och Axel hämtade upp oss tidigt och så iväg. Herta som gick anlagsprovet startade bra och jobbade på fint fram till tredje sträckan där vände hon om och bakspårade sig tillbaka till starten, tokigt tokigt så hon blev inte godkänd i dag. Axel fixade spåret fint och klarade sin 1:a. duktig kille! Ines hon fick också sin första 1:a, 42 poäng. Hon och var jätteduktig och jobbade på så bra! Hennes spår var lite knepigt med blåst, tät träng och viltstörning, duktig Ines.

DSCF9673

En blöt Herta väntar på sin tur.

Vi hade som sagt en trevlig dag med blandat väder och blandat resultat, domare var Göran Ädel. Tack Monica för att du ordnat med denna dag och för gott fika. Vi var 7 glada hundägare, Kul att träffas i skogen tjejer!

m_pawprint

I går var det dags för vår första officiella rallylydnadstävlingen! Fy så nervös jag var men det gick JÄTTEBRA!!!

218

Här väntar vi på att få gå in på banan, nervöst!

Jag och hundarna hämtade upp Katarina som följde med som moraliskt stöd och tjoff så var vi där på Vallentuna brukshundsklubb tillika dagen arrangörer. Vi installerade oss. Sedan kollade vi in banan, värmde upp litegran och så var det dags för banvandring. Banan kändes rolig och det var den! Vi startade som nummer 2 och det flöt på bra, Ines var lite seg i värmen men vi gjorde inte några större tabbar och utförde alla moment rätt, så långt kändes det bra!

219

Start...ögonkontakt med domare Emma Björklund

233

Sitt framför, vänster ingång, framåt...

225

Stopp, 1 steg sitt, 2 steg sitt osv...

226

                                Läggande under gång.     Foto:Katarina Thor

 Klara för dagen var det bara att pusta ut och så kom den långa väntan på resultatet. Men med fint väder och trevligt sällskap som inte nog med det bjöd Katarina mig på både smaskigt fika och supergod lunch, tack snälla Katarina för allt!!!

DSCF9652

Katarina i sol och värme...

DSCF9647

Skönt med kyl-duk tycker Ines =)

DSCF9651

Herta föredrar gräset lite i skuggan

Så tickade timmarna på. Det kom resultat på icke godkända direkt efter att klassen var klar och då skyndade vi dit och tittade, tjoho vi hade i alla fall fått godkänt, dagens mål! När alla hundar för dagen tävlat klart är det prisutdelning, resultatet läses upp bakifrån. så stolt och glad jag blev över duktiga Ines vi hade fått 94 poäng!!! Målet var att få godkänt minst 70 poäng så jag är mer än nöjd med dagen resultat!!! =) Vilken debut

m_pawprint

I torsdags var vi till Ulva kvarn och var med på Uppsala cockerklubbs medlemskväll.

uk11_4

Här ser man den fina kvarnen i bakgrunden.

uk11_8

De som ville kunde prova på lite rallylydnad. Här visar Ines och jag hur man gör och visst har vi många flitiga och intresserade elever som ville titta på nära håll =) sötnosar. De fanns även möjlighet att prova på lite enklare agilityhinder.

uk11_34

Mat och fika paus, sedan var det dags för det årliga cockerracet...

uk11_48

Så här glad blev Alvin när har fick sin rosett av Göran.

uk11_52

Snabbaste cocker i Uppsala "Morris" för andra året i rad GRATTIS!!! Tvåa snabbast var "Herta" Tjoho! Trea snabbats var "Alvin" (han var snabbaste valpen förra året) snyggt jobbat tänk vilka snabba barn Ines fått =) och fyra snabbast var Tins!

uk11_51

Ungdomssektionen hade ett eget cockerrace och Vinnare var Morris och Emilia! Tvåa kom Alvin med sitt eget team David, Erik och Elin!

uk11_10

Innan vi åkte hem passade tjejerna på att ta en kvällsdopp, ja Alvin med. Herta har under sommaren kommit på tjusningen med att simma så hon simmade runt runt runt.

uk11_ 115

Sötnos, kolla in det lilla lövet hon har i munnen. Alla bilder från Ulva har Stina fotat. Fler bilder från medlemskvällen kan man se på Uppsala cockerklubbs hemsida.

m_pawprint

18/8

Igår var vi till Stina och gick spår, Tack snälla Stina för spår och proffhjälp för det behöver jag! Först ut var Herta och hon var jätteduktig! Stina hade med sig kameran förståss! Ordning och redan på dig Stina.

17aug11_1

Herta på spåret...

17aug11_2

jobbar på så fint...

17aug11_4

Framme vid klöven. Duktig tjej!

17aug11_5

Söt-Herta med klöven.

Sedan var det Manuela och Axels tur, jag hängde med i spåret för att se och lära, mycket nyttigt!

och så var det Ines tur. Ines löste sin uppgift men vägen fram till klöven blev lite krokig. Men träning ger färdighet ;)

17aug11_10

Visst var jag väl duktig matte? ser Ines ut att tänka. Javisst var hon det =)

Pratbubbla Herta

och så har Stina varit i farten....

m_pawprint

14/8

Vilken dag vi hade igår!!!

110813_askersund

                                                                                                                                           foto: Madeleine Ivarsson

Vi var till Askersund på SKK utställning och det blev en mycket lyckosam dag! Ines blev BIR och BIG-2, Herta blev 4:a Bästa Tik med reserv cert!!! Domare för dagen var John Stanton, Nya Zeeland. TACK så jätte mycket för alla gratulationer i alla dess former! Jag är så stolt över mina fina tjejer.

BIRBIM_askersund11

                                                                                                                                                      foto: Monica Forsander

BIM blev "Paddy" Ch. Charbonnel War Paint. Dubbelt Grattis till Monica Forsander som äger Paddy och som är Ines uppfödare!

ineas_BIG2askers11

                      Trött i värmen och slarvigt uppställd av matte men fin ändå! BIG-2 Foto Monica Forsander.

Det var som sagt en fantastikt rolig dag för oss med Ines i topp och Herta som fick Excellent kom tvåa i juniorklass med CK. Jag var så nöjd och glad för detta så när det väl var dags för bästa tik hade jag glömt att hon skulle in igen hm... jag gick och ställde upp Ines och hör då ringsekriteraren ropa in juniortikarna... Herta! Tack och lov hade Manuela varit lite vaken här och plockat ut Herta ur buren och stod redo. TACK Manuela för att du visade Herta så fint!!! för min lilla Herta placerade sig som 4:a bästa tik med R-Cert. Detta fattade inte jag fören vi i pricip var på väg ut ur ringen. Åh vad jag blev glad och stolt! Extra roligt tycker jag att det är att här står mamma och pappa som BIR & BIM och så tycker domaren även så mycket om gemensam avkomma, Herta! Ines och jag var även med i Manaca's uppfödargrupp som blev bästa avelsgrupp med HP. Grattis Monica! Ännu ett stort grattis till Paddy som blev viltspårschampion i onsdags!!!

Alvin och Katarina var också med idag Alvin fick Very Good. Ingen av oss tre Manuela, Katarina eller jag hade kameran med oss så det blev inte många bilder från denna dag (Ingen ordning alls när inte Stina är med ;) Tack Monica och Madde Ivarsson för bilder från dagen. Tack tjejer för trevligt sällskap under mycket trevlig dag i Askersund.

Jag är ju inte så mycket för rosettbilder men igår bara måste vi fota flickorna med sina rosetter.

DSCF9554

Ines med sin BIR rosett.

DSCF9557

och så med sin BIG rosett...

DSCF9558

och så här kul tycker Ines det är att bli fotad med rosetter =) Tråkigt!

DSCF9577

En gång till i annat ljus och här har hon hunnit blöta ner öronen.

DSCF9564

Herta med sin fina rosetter.

DSCF9573

Söt-Herta

DSCF9591

Sommaren bjuder på en massa gott i trädgåren och Ines alias Hungran ÄLSKAR att plocka bär, krusbär är den stora favoriten. Hon plockar bären med stor skicklighet från den taggiga busken och hon är så söt! Ofta så ser vi hur hela busken rör sig men ingen hund.

DSCF9521

DSCF9522

DSCF9525

DSCF9531

mmmm...gott!

m_pawprint

7/8

Idag har vi varit till Vallentuna på utställning. Stina och Charma hämtade upp oss och så for vi iväg. Vädret såg riktigt lovande ut men nej, regnet dök upp. Men vad gör det när man har trevlig sällskap omkring sig! Det blev domarbyte från Merja Järnstedt till Fredrik Norgren. Herta och Charma går båda i Juniorklass Herta fick Very good idag och Charma Exellent. Så var det Ines tur och hon fick Exellent och vann klassen men CK och blev sedan Bästa Tik och BIM!!! Grattis till Tord och hans fina hane som blev BIR!

fbbirbimvux7aug

   BIR Ch. Line Sam Hug For Piece. Ägare Tord Lundborg. 

BIM Ch. Manaca's Join the Joyride. Foto: Stina Yron Lund

Marita

                                           Finaste Ines            Foto: Marita Hydling

Vi har haft semester men för det har vi inte legat på latsidan helt och hållet, Ines och jag försöker få till ett kortare träningstillfälle varje dag för om några veckor så ska vi debutera officiellt i rallylydnad oj oj :) Även Herta har jag börjat träna så smått med, vi ska gå en kurs i rally för nybörjare börjar i slutet på augusti och då bör ju lite grundlydnad sitta i alla fall.

DSCF9581 

m_pawprint

13/7

Vi är inne i mitten på juli och vi haft en massa kul för oss, den 8 juni tävlade vi rally, Soya har varit och häsat på. Vi har varit på semester och i helgen var det utställning i dagarna två......okej då börjar vi.

Tidig i lördags morse kom Katarina & Alvin och hämtade upp oss tre och Manuela & Axel och så bar det av till Alfta utanför Bollnäs. Domare var Karl Eddie Berge, Norge. Först ut var Alvin, han fick good vilken inte var så kul, särskilt inte när det var första gången för alvin och Katarina officiellt. Sedan var det Hertas tur hon fick Exellent och kom fyra i klassen. Så var det Ines och hon fick Exellent och kom trea i klassen med CK. Efter utställning åkte vi till Bollnäs. Det blev en trevlig kväll med promenad, god mat och en massa prat innan det var dags att sova, tack tjejer!

alfta11_28

Hela gänget vid Ljusnan Lucy, Charma, Axel, Herta, Ines & Alvin.

Söndag morgon packa vi in oss i bilarna igen och begav oss till Högbo. Dagens domare var även han från Norge, Stig Arne Kjellevold. Först ut var Alvin, han sprang på så fint och han travade till sig en klassvinst med CK!!! TJOHO, bra jobbat Katarina!

108

Här tar Stig Arne sig en närmare titt på Alvins fina huvud.

145

Stilig kille...

112

111

Här är det bästa hane, åhhh så spännande det var. Alvin var kvar när det var bara fem hundar kvar i bästa hane, domaren lade sin panna i veck och så....hm......tackade han av Alvin och Katarina. Så nära en placering i bästa hane. Gissa om jag är stolt över Ines fina son och Katarina som visade Alvin sååå fint!

Och så var det Hertas tur, hon fick Exellent men ingen placering i klassen.

137

Söt-Herta

116

Här kommer vi....

098

Och så var det Ines tur även hon fick Exellent och kom fyra i Klassen med CK. Sedan gjorde hon en Alvin och var kvar i bästa tik som sista hunden som blev avtackad.

102 

Tung i steget har Ines varit hela helgen, tagen av värmen och så har hon börjat löpa. Gull-gumma!

Våra resekompisars resultat har varit lite hit och dit, så jag ger mig inte in på någon resume.

STORT GRATTIS till Karoline och hennes fina Kelly till helgens fina resultat 2 X BIR & BIS-2 på söndagen!

m_pawprint

Vi tvåbenta har varit iväg på två veckors härlig semester till Italien.

IMG_3551

Utsikt från vår balkong.

m_pawprint

Den 20 juni var Soya på besök med matte och husse, det är alltid lika kul när Ines-barnen kommer!!! Det blev lite trimmning, Soya har lite dåligt med päls men av bra kvalitet, man kan säga att hon har sommarklänning och hon är så bedårande söt.

DSCF9294

Systrarna Soya & Herta.

DSCF9313

Man kan undra vad det tisslades om... tjejsnack =)

DSCF9332

Jag har sagt det förut jag vet men hon är såååå lik sin mamma!

DSCF9337

Finaste Soya, Joinmi Fresh As a Daisy

m_pawprint

Onsdagen den 8 juni tävlade jag och Ines rallylydnad bara ett stenkast hemifrån, lyxigt. Det var en mycket varm dag/kväll. Ines är värmekänslig och blir seg när det är varm. Men det gick väl helt okej, än en gång var skylten sitt-stå med och det går bort ;) det vet jag redan vid start men att jag ska klanta till det stör mig  . Sista skylten var sitt-spring och vad gör jag, glömmer att sätta ner Ines (sitt kan hon) och springer förbi skylten och in i mål, hoppsan! Men vi hade en trevlig kväll och gulliga Stina åkte in till Uppsala bara för att heja på oss och fota, hur gullig är inte hon då? TACK Stina för att du kom och hejade på oss, höll oss sällskap och fotade!!! och hur gick det då, ja vi fick inte godkänt denna gång heller och hamnade på 12:e plats tro jag det va. Men vi kommer igen!

8juni11_4

Okej då kör vi!

8juni11_10

8juni11_6

8juni11_9

 8juni11_13

När vi tävlat klart fikade vi.

8juni11_14

8juni11_12

Mattes tjejer! =)

m_pawprint 

8/6

Även denna uppdatering kommer att gå i utställningens tecken =)

Alvin och Katarina har varit iväg på en inoffare i måndags den 6 juni och blev BIM!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS   Bild från dagen kommer hoppas jag

Själva har vi varit till norrland närmare bestämt till Sundsvall och Örnsköldsvik. Vi åkte upp redan på fredagen så vi kunde installera oss i lugn och ro på Sofia Mört där vi bott i helgen. Vi har haft en supermysig och rolig helg på alla sätt och vis och med fina resultat så vi är mer än nöjda =). Det här får vi göra om!

5juni11_allabron1

Fina tjejerna! Charma, Lucy, Herta & Ines....

Stina 11

Och Stina!

Hundröra

Hundarna kollar om sängarna är okej!

Kopia av Stina 10

Stina fixar med maten, Tack för all god mat under helgen Sitna!

Stina 8

och så har hon koll på datorn såklart! Kolla in den lila lampan =) Tror ni Stina blev glad?

3juni11_5

Ines får sin päls fönad, men oj så konstig pälsen vart i norrlandsvattnet =) vilken tur att det bara var Ines som badade på plats! När vi fixat med allt som fixas skall gick vi på en promenad och njöt av det vackra vädret och den vackra miljön runt omkring. 

På lördagen gav vi oss väg till Sundsvall, utställningen låg på en jättefin plats, Ånäsparken. Domare var Zorica Salijevic.

Först ut var Herta och Charma. Båda flickorna fick Excellent. Charma vann klassen med CK och Herta placerade sig som 3:a.

4juni11_h1

4juni11_h4

Sedan var det Stina och Lucy som skulle in i öppentik, Lucy fick också Excellent och slog på stort och vann klassen med CK.

och så var det Ines tur, hon fick Excellent och vann sin klass med CK. Sedan var det dags för bästa tik...

4juni11_12

Grattiskram!!!

4juni11_14

Tack så mycket!

4juni11_16

Ines vann =)!!! tvåa kom Lucy och hon fick sitt andra CERT!   Grattis igen! Maria trea med sin tik och så Charma fyra bästa tik. Stina hade båda sin tjejer med så himla kul! Ja, glada, lyckliga och rörda, vilken dag!

4juni11_birbim

I BIR & BIM var det Ines som drog det längsta stråt och blev BIR!

BIM blev SE U(u)CH Fonesse Finlorian, ägare Ulla-Stina Eriksson.

Efter en stunds väntan var det dags för dagens finaler, BIS var det Kjell Svensson som dömde.

4juni11_i1

4juni11_i2

Här springer vi förbi dagens domargäng.

4juni11_i5

Ines blev BIS-3:a!!! Mattes fina tjej =)

4juni11_inesbron3

På vägen "hem" stannade vi i blåsten och fotade hundarna vid Stinas bro!

4juni11_hertabron4

4juni11_23

Väl hemma igen tyckte vi att vi hade en hel del att fira, Klassvinst x 3, CERT, BIR & BIS-3!!!

4juni11_22

Skål!

5juni11_2

Så här trött blir man av utställning och firande, Herta har lånat Stinas kudde =)

På söndagen åkte vi till Örnsköldsvik här hamnade vi på en fotbollsplan helt okej men inte lika vacker plats som gårdagens. Dagen domare var Nils Molin.

Först ut även denna dag var våra juniorer som bägge två fick Excellent. Herta placerade sig 4:a i klassen och Charma vann med CK, Grattis!

5juni11_h4

 

5juni11_5

5juni11_h1

5juni11_h2

Mattes gullgumma!

Och så var det Lucys tur hon placerade sig 3:a i klassen. Och så var det Ines tur och hon kom 2:a i klassen med Ck och slutade sedan som 4:a bästa tik. Vi stannade för att titta på och hejade fram dagens BIR cocker Timon. Grattis Ann Hallgren som äger både dagens BIR & BIS-2 & BIM hunden Tuss!

5juni11_14

Stina 7

Dags att packa ihop och bege oss hemåt! Mycket saker är det som vi släpar hit och dit.

Stina 3

På vägen hem stannade vi vid Stinas bro igen för att fota lite till.

Kopia av DSCF9238

Snygg-Ines

Kopia av DSCF9242

Söt-Herta

Kopia av DSCF9249

Många bilder blev det, Mattes fina tjejer!

5juni11_allabron1

Och så alla våra helt fantasktiska tjejer igen, vilka otroligt goa hundar vi har! 

utsikt 2

Hej då vackra Norrland för denna gång!

Tack för en supertrevlig helg till alla er vi träffat under helgen! Tack Andrea för att du var så flitig med Stinas kamera!  

 m_pawprint

30/5

Denna helg har det varit utställning i dagarna två för mig. I lördags i Österbybruk var jag "bara" med som sällskap och tittade på fina hundar.

I sönadags åkte vi till Vallentuna och ställde ut för domare Monica Dreijer. Tack Hannah för stjärterummet i ditt tält =)

Herta fick Excellent och kom 3:a i juniorklassen.

Ines var ensam i Championklass, hon fick Excellent med CK och vann klassen ;-).

m_pawprint

26/5

Vi har fått fler bilder från helgens utställning och cockerpromenad!

vendel 2011. 2 

                                   Här kommer lilla Herta hå hå ja ja.....           Foto: Katarina Thor

028

Och här är Alvin...

096

Domare Kim känner igenom Alvin.

093

Här väntar juniorkillarna på placering.

089

Åh så en bild på "vår" fina Axel som blev 3:a BH.

ines4_hannah

Hannah Säveholm har fångat Ines på bild =)

ines3_hannah

Åh här kommer Hertas mamma hå hå ja ja.... (Alvins med såklart)

I söndags var vi till Hammarskog och gick den årliga långcockerpromenaden. Göran Skagius hade med sig kameran och förevigade oss. Vi hade som ni ser jättefint väder. Fler bilder finns att se på Uppsala Cockeklubbs hemsida.

promm22maj11_6

Här fotograferas vi tillsammans med våra nya "kompisar" i bakgrunden.

promm22maj11_13

Ines badade både i pippidammen och på stranden, här sitter hon och undrar varför ALLA bara fikar och inte badar med henne och varför kastar ingen tvåbent någon pinne??? Fika när man kan bada!!! Trot eller ej men Ines väljer bad före mat, det ni kan man inte tro om Hungran, men så är det.

m_pawprint

24/5

I lördags var vi på Uppsala Cockerklubbs årliga Cocker Show i Vendel, domare i år var Kim Bay från Danmark. Kim var för mig en helt ny bekantskap och en mycket trevlig sådan =) både som domare och privat. Det är alltid lika trevligt med människor som är lättsamma och bjuder på sig själv. Utställning flöt på bra och vi hade även i år tur med vädret. Foto: Stina Yron Lund.

Först ut var Alvin och Katarina och det gjorde dom med bravur det blev en tredje placering med Hp i juniorklass. Bra jobbat & STORT GRATTIS Katarina!!!

21maj11_hanar_jun

21maj11_alvin4

Alvin 1 år, fina killen =)

Sedan var det Hertas tur, för henne blev det ingen placering.

21maj11_herta4

Men vi tog en stå bild på henne med. Herta 1 år.

Och så var det Ines tur och hon blev 2:a i klassen med Hp och slutade som 2:a bästa tik!!!

21maj11_ines1

Här går Kim igenom Ines och hon är busig och lipar åt domaren kan man tro =)

21maj11_ines3

Ines 4 år.

21maj11_tikar_champ

Här är tikarna i championklass. Kelly, Ines & Fanny.

Vi har fått bilder från förra helgens rallytävling   Foto: Wilhelm Äretun.

DSC_0164

Här går vi banan med domare Emma Björklund.

DSC_0175

Här är vi på väg vänster runt.

DSC_0177

Sitt framför, 1 steg sitt, 2 steg sitt & 3 steg sitt....

DSC_0179

Klara och på väg av banan, bravo Ines!!! 

m_pawprint

18/5

Här har det hänt en hel del sedan sist!

Ines och jag har äntligen kommit igång ordentligt med rallylydnad igen! Vi började en rally-kurs 4 maj och har nu gått tre gånger och även tränat lite mellan gångerna och visst ger övning färdighet! Åh så mycket roligare det är när man får till lite flyt. På kursen nu i kväll gick det jättebra och Ines var så lyhörd och följsam KUL!!! För att sätta blåslampan på lämpligt ställe på mig själv så anmälde jag oss till en tävling för länge sedan och det har jag "förträngt". Men nu i söndag var det dags. Vi åkte dit med inställningen att vi skulle göra bort oss men att det bjuder vi på =) Men det gick över förväntan, inget godkänt men dock 64 poäng. Jag visste redan före start att vi skulle få 10 poäng avdrag efter att sett banan. Ines och jag kan inte sitt-stå, men det ska vi kunna snart! Vi fick bara 4 minus på nos i backen vilket jag tycker är toppen när tävlingen hölls på ridbana full med hästskit. Mumma tycker Ines. Sedan vet jag inte riktigt vad som hände men det heter ju att det är förarens fel om det går tokigt, jag var väl helt enkelt otydlig. Ines hon som annars kan momentet framför JÄTTEBRA fick för sig att man först ska gå ett varv runt matte och sedan sätta sig framför. Hmmm... första gången hon gjorde tyckte jag att det var lite gulligt men ANDRA gången var det inte lika kul! 2 x 10 poäng till upp i rök! Men i det stora hela är jag nöjd med dagen och nu är vi på gång!

DSC_0177

                                 Ines och jag på tävlingen.          Foto: Wilhelm Äretun

I lördags den 14 maj var vi till Ulriksdals slottspark på SSRK utställning. Domare var Irene Glen, England. Det var en jättevacker plats men väldigt lååångt att gå från parkeringen till själva utställningsplatsen, pust! Men förövrigt var det en mycket trevlig dag och resultaten är vi nöjda med =)

Först ut var Herta hon fick Excellent men ingen placering i den stora fina juniorklassen.

herta2

                                           Herta på bordet.          Foto: Stina Yron Lund

herta_ulriksdal11

                                                  Herta 1 år.                Foto: Monica Forsander

Och så var det Ines tur, även hon fick Excellent och vann championklassen med CK och blev sedan 3:a Bästa Tik!

ines4

                                                  Ines 4 år.                Foto: Stina Yron Lund

Tack alla vänner för en trevlig dag och Grattis till fina resultat och placeringar!

Den 9 maj fyllde Ines 4 år, Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!!!

inesapr10_5

                                      Finaste Ines               Foto: Stina Yron Lund

Ines har varit och gjort MH den 8 maj på Vallentuna brukshundsklubb. Manuela och Stina hängde med och höll oss sällskap och Stina hade med sig kameran och förevigade oss under dagen, TACK Stina! Här kommer några av ALLA bilder från dagen. Min plan är att jag ska göra ordning en egen sida med text och bilder. Ines sköte sig fint tycker jag och reagerade i stort sett som jag väntat mig!

mh11_i6

mh11_i9

mh11_i17

mh11_i25

mh11_i26

mh11_i35

Nu på lördag den 21 maj är det Uppsala Cockerklubbs årliga utställning i Vendel!

m_pawprint

3 maj

Vi har fått en hälsning från Alvin, vilken fin tårta! Den ser smaskig ut =)

Alvin 1 år

Mmmm... tårta

Alvin1 år bild 2

och födelsedagspresent...

m_pawprint

2 maj

DSC_0395   DSC_0421   DSC_0444   DSC_0471   DSC_0499

Charlie                Hjalmar                 Alvin               Soya                Herta

Det gick lite fort när jag uppdaterade i morse =) men jag ville så gärna gratulera våra 1-åringar redan på morgonen! Ja tänk att det gått ett helt år sedan den otroligt spännande morgonen 2 maj 2010 då Ines fina små valpar föddes. Vilken morgon fem välskapta fina valpar och allt gick så bra!!! Det har verkligen varit ett spännade år, att få ta del av valparnas liv och träffat dem lite då och då, några av dem lite oftare =) men alla har varit här och hälsat på och det är så roligt när de kommer på besök! Det är fantastiskt skönt att kunna säga att alla "valparna" har det jättebra och är så älskade av de sina, kan man önska sig mer?!?! Näe, det känns viktigast av allt för mig. Hela gänget har utvecklats fint och är SUPER goa glada cockrar! Precis som det ska va!   

Tack för att ni tar så väl hand om Charlie, Hjalmar, Alvin & Soya!

IMG_0116

Nyfödda

IMG_1195

5 veckor

Kopia (2) av 6veckor 149

Favoriter i repris valparna 6 veckor

8veckor 053

Gänget 8 veckor

8veckor 048

Sötnosar

8veckor 065

Busungar

Grattis på födelsedagen

Här finns länk till valpdagboken om vill drömma sig tillbaka en stund =) 

m_pawprint