Här har jag blickat tillbaka på stunder som har varit lite extra roliga för oss under åren innan vi hade vår hemsida att skriva om detta på.

Ett STORT TACK till alla er som skickat foton till mig, det är något som jag uppskattar otroligt mycket och nu kan jag i fortsättningen använda dem till mer än att "bara" titta på dem själv!

2009 avlutade Ines med bravur hon blev BIR på Stora Stockholm, HUND 2009, och fick sitt andra CACIB och kvalificerade sig till Crufts, domare Mrs.Carol West. Tyvärr blir det ingen Englandsresa för oss, Ines är inte vaccinerad och då får man inte komma in i England. Men vi fick en stund på röda mattan, jo två faktiskt för vi var med i Manaca's BIR-uppfödargrupp också.

gittandec0904   gittandec0902

foto: Manuela H Johansson

ssg2   806_cosp_2161

                                       Jätteglada! Ines har blivit Bästa Tik. foto: Stina Yron Lund & BIR bild, foto Per Undén                                                    

Fredagen den 20 november åkte Stina, Manuela och jag till Wången och ställde ut i dagarna två. Vi hade en jättetrevlig helg där uppe. Ines gjorde premiär i championklass och jag var jättenervös. På lördagen blev Ines 2:a bästa tik, domare Helle Dan Pålsson. På söndagen slog Ines till och blev BÄSTA TIK och BIM, domare Leni Finne. Tack för en jättetrevlig helg tjejer =).

wangtrio2     wg2   

                   Hundgänget i Wången Axel, Lucy & Ines.              Helle Dan Pålsson känner igenom Ines. foto: Stina Yron Lund 

Den 8 november åkte Marita, Manuela, jag & ett gäng hundar till Grängesberg och ställe ut för domare Fredrik Norgren. Ines visades av sin uppfödare Monica Forsander, TACK Monica! Det var verkligen jättekul att se Ines tillsammans med Monica i ringen och det gjorde dom bra! Ines blev Bäst Tik och tog sitt tredje CERT och blev därmed Svensk Utställnings Champion. Monicas fina hane Carbonnel Manacas Design blev Bästa Hane så i BIR & BIM fick vi gå in med varsin hund och Ines drog det längsta strået denna dag och blev BIR!!!

En alldeles underbar dag!

gbergmf8     gbergmf7

Monica visar Ines i Grängesberg för Domare Fredrik Norgren. foto Stina Yron Lund 

Första helgen i juli åkte vi till Gotland, Klas, jag & Ines och Manuela, Jonny, Lukas & Axel. Vi hade en mycket rolig helg tillsammans, god mat och många goa skratt, TACK för trevligt sällskap! Och så var det utställning förståss  .

På lördagen den 4 juli var det VARMT, jättevarmt, och Ines tycker det är lite jobbigt när det blir för varmt. Domare Fredrik Norgren tyckte om Ines och hon blev 2:a Bäst Tik trots att hon inte riktigt orkade visa upp sig som hon brukar.

 På söndagen var inte riktigit lika varmt för då fläktade det, skönt tyckte Ines. Dagens domare var Paul Scanlon och Ines var på ett strålande humör och hon travade sig till Bästa Tik, sitt andra CERT, CACIB, BIR och blev BIG-4, tjoho vad vi blev glada och stolta över våran fina tjej!

 

 DSCF4645 DSCF4649     

DSCF4691 ines bir visby    

Mycket föna och fixa blir det = ), Herrarna äter frukost, Ines & jag springer för domare Paul Scanlon. Snygg-Ines posserar med sina rosetter.

24 maj 2009 var en helt fantastisk dag. SSRK annordnade utställing på Alamare Stäket och det var 72 cockrar anmälda. Ines var på ett strålande humör. Hon vann öppenklassen med CK, sedan blev hon BÄSTA TIK och fick sitt första CERT. JIPPI!!!

cc_304m_join_the_joyride     cc_325m_join_the_joyride_moves   cc_212m_join_the_joyride

cc_333_gittan_inez_vinst   cc_343_gittan_inez_vinst  

Så här glada blev vi då, Marie Loré förevigade denna dag åt oss.

Snabbt in i ringen igen för att springa mot Mia & Martins fina "Marcus" Manaca's Moves Mountains, Marcus blev BIR och Ines BIM, domare Manuel Quijeiro. Jag minns så väl att jag inte riktigt kunde ta in vad som hände, Ines bästa tik med CERT och BIM. Och det tror jag syndes ganska bra för ALLA goa vänner runt omkring grattade och fråga om jag förstod det hela. Nej inte då, inte förrän på måndag eftermiddag, typ! På en del SSRK utställningar får även BIM-hundarna tävla i BIS:et, BIS-domare var Yvonne Janussi och vilken känsla det var när min finaste Ines blev BISBIM!!!

Bild 089   BISBIM STÄKET 

BIS-finalen, här kommer vi!     foto: Marie-Therese Hedström

 

Ines_1 

 Den 4 april var det KM i utställning här i Uppsala. Den hemliga domaren var detta år Sara Nordin.  

 Det var 41 Uppsala cockrar på plats och Ines vann först Unghundsklassen med HP och placerade sig två Bästa Tik och slutligen på en hedersam bronsplats.             

 

  

 Foto: Stina Yron Lund 

  

2008

2008 var väl inte Ines mest framgångsrika år men visst fanns det ljusglimtar även då och vi har haft så himla kul på våra "utställningsresor". Tänk vad vi har skrattat åt både tokigt och slugt  . Ines gick in i juniorklass och var väldigt pälslös men tokiga matte ställde glatt ut ändå. Vi gladde oss åt de CK som börja dyka upp och en och annan Bästa Tikplacering blev det allt (se resultat sidan). Det som är extra roligt att minnas är WOLD DOG SHOW 2008, Världsutställning i Svergie kan man ju bara inte missa. Det var så många junioren som ville vara med och tävla så vi hade egen ring och egen domare, Helle Dan Pålsson. Om jag minns rätt var det 42 juniortikar!!!. Ines verkade helt obekymrad över all uppståndelse som en Världsutställning nu kan innebära en supernervös matte till exempel. Det gick över förväntan Ines fick Exellent i bedömningen och fick tävla vidare. Hon blev då utplockad som en av de nio domaren ville titta på ännu en gång, oj oj oj så spännande det blev, men där blev vi avtackade men var otroligt nöjda med dagen ändå!

GittanInez_6     GittanInez_5

Här är Ines & jag på WOLD DOG 2008, Marita Hydling har förevigat oss!

Och så var vi på CLUB SHOW och firade 30-årsjubileum av Cocker Klubben i Kolmården. Det hölls utställning i dagarna två och det var ca: 200 hundar anmälda båda dagarna, helt otroligt! Det var stora klasser och för Ines gick det jättebra, på lördagen var det CLUB SHOW och Ines placerade sig 3:a med CK i klassen, domare Leslie Spencer. På söndagen var det Östgöta CK som höll i utställningen och även då kom Ines 3:a med HP i klassen, domare Sally Wyatt.

Gittan11

 

Marita, Manuela och jag bodde tillsammans i en campingstuga. På lördagskvällen var det middag annordnad av Cockerklubben.

Det var en mycket trevlig helg med likasinnande!

 

foto:Marita Hydling 

 

jalla0844 

När Uppsala CK hade sin inofficiella utställning för alla raser den 5 oktober var vi såklart med. Det var Martin Johansson som dömde Cockrarna. Ines vann Ukl med HP och blev sedan Bästa Tik & BIR & BIG-2.

 

 foto: Stina Yron Lund

                                                                                                                                  

 2007 

Juli 2007 var då Ines kom in i vårat liv och sedan dess har inget varit sig likt, hon är helt fantastik vår lilla kråka, goa glada roliga Ines. Och som valp var hon bara så söööt. Ines har blivit utställd tre gånger i valpklass 1 och hon har blivit BIM-valp två gånger! 

DSCF2816     DSCF2813 

Här är Ines i Dingtuna på sin allra första utställning 4 mån och 1 vecka gammal. Ines vann sin klass i konkurrens av 7 fina tikvalpar! Ines tog det hela med ro, det här var ju kul! Hon hoppade och studsade glatt runt i ringen. Målet denna dag var att Ines skulle tycka det var kul, och det gjorde hon =)

Domare Tatuana Urek blev väldigt förtjust i Ines och när hon valde mellan BIR & BIM sa hon, - Hon är alldeles underbar, så vacker men hon är lite upp och ner och över allt (fritt översatt) så BIR gick till hanvalpen! Och tänk om hon bara visste hur rätt hon hade i det hon sa, för just precis så är Ines i hela sin personlighet.

Vacker, underbar, upp och ner och överallt  men ändå så följsam.